Förbered dig för bröllopsfotograferingen

Inför ett bröllop är det många saker som ska planeras. Tårtan ska beställas eller förberedas på egen hand och kläderna ska provas och köpas in. Nu ska ni även beställa vigselringar, prata med en cateringfirma och boka lokal. Det är helt klart mycket som du behöver ha koll på, för att inte nämna bröllopsfotograferingen.

Bröllopsfotograferingen är kanske den absolut viktigaste och största fotografering som du kommer att göra och då faller det sig naturligt att vilja ha den perfekt. Visst kommer du att kunna förlita dig mycket på den bröllopsfotograf som du har anlitat, men för att få riktigt bra bröllopsbilder är det viktigt att även planera på egen hand. Du kanske vill ha fotograferingen på en viss plats eller vill att den ska återspegla en viss känsla. Allt detta kommer din fotograf att hjälpa dig med, men det du däremot behöver fixa på egen hand är din look.

Bästa tipsen för en flawless fotografering

Vill du vara säker på att din bröllopsfotografering blir så bra som möjligt är det viktigt att du känner dig på topp. Att förbereda sig inför en stor fotografering innebär inte bara att man ska ha en professionell fotograf på plats, utan det handlar även om att känna sig självsäker och snygg på den stora dagen. Här nedan har vi listat några tips på hur du kan boosta ditt självförtroende när det är dags att stå modell på er stora dag.

Hår och frisyr – Välj en frisyr som du känner dig bekväm med och skippa ”traditionella” frisyrer om de inte passar dig i smaken. Förbered dig noga med att göra ordentliga inpackningar så att håret ser riktigt fint och glänsande ut. För tjockare och fylligare hår kan du utföra en hårtransplantation bäst i Sverige eller sätta in extensions. Fördelen med hårtransplantationer är att du inte bara har ett fint och fylligt hår inför bröllopsfotograferingen, utan att du bibehåller ditt nya svall även efteråt.

Hud och hy – Finnar och rodnad är inte kul att behöva dras med. Se därför till att du tar fram en bra hudvårdsrutin innan den stora dagen. Börjar i god tid innan, gärna 1-2 månader för att säkerställa ett bra resultat och en hy som ser fräsch och ungdomlig ut. Här finns det mängder med olika produkter som du kan använda dig av, men det bästa är att fokusera på just dina problemområden, t.ex. akne, fet hy, rodnad eller torr hy.

Smink – Smink har en tendens att ”försvinna” på fotografier och därför är det inte ovanligt att man använder sig av extra mycket produkter inför bröllopsfotograferingen. Välj en sminkning som du känner dig bekväm med och ta hjälp av proffs om du känner dig osäker på hur du ska applicera produkterna på bästa sätt. Vill du att ögonen ska synas extra mycket rekommenderar vi ett par fina lösögonfransar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.